Vissza a főmenübe

Archív anyagok

* FARSANGI BÁL

* A FEKETEHEGY-SZÁRAZRÉT POLGÁRAI EGYESÜLETE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE 2005. ÉVRŐL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mégsem lesz elkerülő!

2007-01-26

A tavaszi országgyűlési és az őszi önkormányzati választások alkalmával is szerepelt az ígéretek közt a székesfehérvári elkerülő út 3. üteme. Mára már szinte teljes bizonyossággal lehet tudni, hogy nem épül meg. Cserébe viszont fizetőssé válhat a 63-as út város melletti, 10 km-es szakasza...

 

ELKERÜLŐ, AMI NEM KERÜL EL! Bár újra megígérték!

Tovább a hírekhez

Új elnökE van az egyesületnek! Az egyesület közgyűlése ülésezett. 

Szerdán, október 18.-án 18.00 órakor a Kőrösi u. 224.-ben, az üveges részben tanácskozott az egyesület rendkívüli közgyűlése. A lemondott elnök, Buth Sándor beszámolt az egyesület eddigi tevékenységéről, majd az új elnök személyének megválasztására került sor. Győri László egyhangú szavazattal került megválasztásra az egyesület elnökének! Sor került a választmány kiegészítésére is. Az egyesület választmányának új tagjai: Sziromné Dobi Éva és Pálffy Jenő tagtársak lettek. Új alelnöke is lett az egyesületnek, Leidál Attila személyében. Az új elnök legfontosabbnak tartja a területi képviselővel, Szigli Istvánnal történő együttműködést. Sok sikert az új vezetőségnek a munkájához!

ASZTALITENISZ SPORTOLÁSI LEHETŐSÉG AZ IFJÚSÁGNAK ÉS MINDEN KOROSZTÁLYNAK AZ EGYESÜLET KLUBHELYISÉGÉBEN A BÉBIC ÉS KÖRÖS UTCÁK SARKÁN!

Mindenkit szeretettel várunk!

 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése

7/2004.(II.24.)

rendelete

SZÉKESFEHÉRVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS

KÜLTERÜLETÉNEK VALAMINT EGYES BELTERÜLETI TERÜLETRÉSZEINEKSZABÁLYOZÁSI TERVÉRŐL ÉS HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZATÁRÓL

 

 

Civil szervezetek új fajta érdekegyeztetése Székesfehérváron

Egy új kezdeményezés vitára bocsátása található meg az alábbi lapon. Csak összefogással lehet civil érdekvédelmi tevékenységet folytatni. Szükséges a régi beidegződések lerombolása, és új alapokra helyezése a támogatásoknak, a partneri kapcsolatoknak, mégpedig a város Civil Koncepciójának felülvizsgálatával.

Tovább

Megalakult

A Székesfehérvári Kistérségi Fejlesztési Tanács munkájában részt vevő Civil Egyeztető Fórum 2004. november 25.-én megalakult.

Tovább

 

 

* SZOTI

* KLUBJAINK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Állásfoglalás

„A Feketehegy-Szárazrét Polgárai Egyesülete alapszabályában megfogalmazott céljainak megfelelően szükségesnek ítéli, hogy a városrészt és annak lakosságát érintő ügyekben, a nyilvánosság erejében bízva állást foglaljon.

A kerek-asztal beszélgetéssel célunk a helyzetfelmérés és az előremutató elképzelések összegyűjtése volt. A megjelent cikkelközösségi ház az öntödéből- ellentétben, a beszélgetésen készült emlékeztetőből egyértelműen kiderül, hogy a közösségi hasznosítás képviselői és lakótársi vélemény alapján vetődött fel! Egyesületünk ezt a kérdést a szakmai testületekre bízza! Döntsék el az építészek, jogászok, mely megoldás milyen költségekkel jár! De vonják be az érintetteket is! A megbeszélés azt hozta felszínre, hogy a közösségi hasznosítás elfogadott lenne, ezért ettől fogva egyesületünk ezt támogatja! Azonban minden olyan megközelítése az ügynek, ami azt sugallja, hogy az egyesület közösségi házat akar az öntödéből, és azért szervezettfórumokat”, az hamis, félrevezető, és visszautasítjuk! A cikkben megszólaltatott területi képviselő szavaira reagálva leszögezzük, hogy a városrészt érintő döntések előkészítésébe (a közösségi ház kijelölésének kérdésébe is) az érintett polgárok és egyesületünk bevonását elengedhetetlennek tartjuk.”

Tovább

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza a főmenübe

Vissza az elejére